SOSV Opleidingen. Werkt in de praktijk. Contact|Mijn SOSV
SOSV Opleidingen

Handhaving in de Sociale Zekerheid

SOSV Opleidingen heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van een groot aantal cursussen en trainingen voor mensen die werkzaam zijn in het domein handhaving van de sociale zekerheid. We doen dit in de vorm van losse modules die we voortdurend zoveel mogelijk aan laten sluiten bij de dagelijkse handhavingspraktijk.

Onze primaire doelgroep zijn de handhavingsdeskundigen, inspecteurs of sociaal rechercheurs bij Gemeenten, UWV’s of SVB’s.

Een overzicht van de losse modules op het gebied van Handhaving vindt u in het menu hiernaast.

Voor een belangrijk deel van onze modules bieden we een uitgebreide ondersteuning met onze digitale leeromgeving, SOSV Academie. Op deze digitale leeromgeving vindt de deelnemer het lesmateriaal, vragen over de lestekst, opdrachten ter voorbereiding op de lessen en ondersteunend multimedia materiaal.

SOSV Opleidingen maakt voor het grootste deel gebruik van eigen lesmateriaal. Jaarlijks worden syllabi aangepast aan de laatste wet- en regelgeving. De SOSV docenten zijn allen werkzaam in de sociale zekerheid en zijn als geen ander in staat om theorie en praktijk op een boeiende wijze met elkaar te verbinden.

Voor alle modules geldt dat SOSV deze voor een organisatie ook incompany kan organiseren, aangepast aan uw wensen omtrent inhoud en lestijden e.d. Bovendien geldt dat SOSV ook maatwerk kan leveren. U wilt bijvoorbeeld combinaties van modules of onderdelen uit diverse modules combineren tot een maatwerkopleiding? Dat kan! In overleg met u en onze docenten zorgen wij voor een op uw praktijk toegepaste cursus of opleiding.