SOSV Opleidingen. Werkt in de praktijk. Contact|Mijn SOSV
SOSV Opleidingen

Juridische Zaken

SOSV Opleidingen biedt een breed arsenaal aan juridische opleidingen aan u als medewerker van een gemeente, het UWV, de SVB of natuurlijk als u werkzaam bent binnen het bedrijfsleven.

Voor deze opleidingen heeft SOSV Opleidingen een stevig netwerk vaan zeer gedegen docenten die, allen juristen, hun vak verstaan en dat ook vol passie met anderen delen.

De meest recente materie wordt steeds in ons lesmateriaal verwerkt.

Een overzicht van de losse modules op het gebied van sociale zekerheid vindt u in het menu hiernaast.

Voor een belangrijk deel van onze leergangen en onze modules bieden we een uitgebreide ondersteuning met onze digitale leeromgeving, SOSV Academie. Op deze digitale leeromgeving vindt de deelnemer het lesmateriaal, vragen over de lestekst, opdrachten ter voorbereiding op de lessen en ondersteunend multimedia materiaal.

SOSV Opleidingen maakt voor het grootste deel gebruik van eigen lesmateriaal. Jaarlijks worden syllabi aangepast aan de laatste wet- en regelgeving. De SOSV docenten zijn allen werkzaam in de sociale zekerheid en zijn als geen ander in staat om theorie en praktijk op een boeiende wijze met elkaar te verbinden.

Voor alle leergangen en modules geldt dat SOSV deze voor iedere organisatie ook incompany kan organiseren, aangepast aan uw wensen omtrent lestijden e.d. Bovendien geldt dat SOSV ook maatwerk kan leveren. U wilt bijvoorbeeld combinaties van modules of onderdelen uit diverse modules combineren tot een maatwerkopleiding? Dat kan! In overleg met u en onze docenten zorgen wij voor een op uw praktijk toegepaste cursus of opleiding.