SOSV Opleidingen. Werkt in de praktijk. Contact|Mijn SOSV
SOSV Opleidingen

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst (0,6 fte)

Over ons

SOSV bestaat sinds 1955. Maar we zijn in 2016 opnieuw begonnen met een nieuwe positionering voor onze opleidingen en een nieuw onderdeel van ons bedrijf, namelijk SOSV detacheringen.

Wij verzorgen opleidingen en detacheren in de Sociale Zekerheid en het Sociaal Domein. Onze cursisten en klanten zijn werkzaam bij gemeenten, accountantskantoren, pensioenfondsen, vakbonden, uitzendbureaus en HR-afdelingen.

 

Wil je samen met een kleine groep collega’s dit ‘’nieuwe bedrijf’’ met een lange historie helpen ontwikkelen?

Over de functie

Dat elke dag bij SOSV anders is, heeft meerdere redenen. Zo werk je de ene dag samen met je collega om de planning voor een opleiding rond te krijgen. Sta je een andere dag potentiële nieuwe cursisten te woord en dan ben je weer op zoek naar die nieuwe collega voor SOSV detacheringen. Eigenlijk ben je in meerdere rollen actief. Zo ben je:

  • Ambassadeur

Samen met je collega’s ben jij het gezicht van SOSV.

  • Salesmedewerker

Je kunt alle potentiële cursisten overtuigen om een cursus bij SOSV te volgen. Aan de telefoon zet je jouw acquisitie-skills en flinke dosis commercieel talent succesvol in. Het binnenhalen van een nieuwe cursist of opdracht maakt jouw werkdag goed.

  • Recruiter

Met de nodige creativiteit werf en selecteer je de juiste kandidaten voor SOSV Detacheringen. En je vindt de juiste opdrachtgevers voor de kandidaat. Dit lukt je omdat je weet wat er speelt bij de klant én bij de kandidaat.

  • Relatiebeheerder

Een tevreden klant is de beste klant. Doordat je veel aandacht besteedt aan klantgerichtheid en service. Dat hierbij je bovengemiddelde communicatieve vaardigheden goed van pas komen, is een feit.

Wat wij vragen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo 4/hbo opleiding in de richting van administratie of communicatie;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële of dienstverlenende omgeving;
  • Je hebt ervaring met telefonische en administratieve werkzaamheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar;

Eigenschappen die wij graag bij jou terug zien: communicatief vaardig, flexibel, stressbestendig, accuraat, resultaatgericht en collegiaal.

Lijkt het je wat?

Word je enthousiast van de bovenstaande functieomschrijving? Dan maken we graag kennis.

Eerst maar eens informeel zodat we elkaar leren kennen en van daaruit verder. In een eerste gesprek vertellen we je alles over de vacature, over SOSV en jouw mogelijkheden bij ons.

Mail Auke als je vragen hebt of kennis wil maken met ons