SOSV Detacheringen. Werkt in de praktijk.

Als expert in het sociale domein weten we wat er speelt. Deze kennis zetten we in voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Ontdek wat SOSV Detacheringen te bieden heeft.

Jong en ervaren. Een unieke kans

SOSV Detacheringen biedt je een unieke kans. Wij geven je de mogelijkheid te bouwen aan een jonge organisatie, terwijl je steunt op jarenlange ervaring. Hoe? Als opleider binnen het sociaal domein zijn we al meer dan 60 jaar actief. Deze ervaring zetten we in als jong detacheringsbedrijf om jou te voorzien van de ideale werkplek. Of je nu al veel werkervaring hebt, of nog helemaal niet. Profiteer van de zekerheid van een contract, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om alle opleidingen te volgen die SOSV aanbiedt.

Bekijk onze vacatures en ontdek wat SOSV Detacheringen voor jou kan betekenen.

Medewerkers van SOSV Detacheringen

Wij zijn. SOSV Detacheringen

SOSV is al jaren leverancier van kennis binnen het sociaal domein. Oorspronkelijk alleen in de vorm van opleidingen, maar tegenwoordig ook in de vorm van personeel. Door onze ervaring als opleider weten we precies wat er speelt in het sociaal domein. Op deze manier kunnen we onze medewerkers niet alleen van de juiste kennis voorzien, maar ze ook helpen aan een interessante werkplek bij een van onze opdrachtgevers. De ideale start van een kansrijke carrière.

Auke-Pieter de Jong | Directeur SOSV Detacheringen
Tijdelijk personeel voor organisaties en overheidsinstanties

Tijdelijk personeel. Voor elke functie

Op zoek naar tijdelijk personeel? SOSV Detacheringen zorgt ervoor dat organisaties en overheidsinstanties op volle toeren kunnen blijven draaien. Wij leveren tijdelijk personeel in tijden van piekdrukte, afwezigheid vanwege zwangerschapsverlof of een door ziekte uitgevallen personeelslid. Wij hebben al een selectie gemaakt van geschikte invalkrachten en gedreven starters, zodat de juiste kandidaat altijd klaar staat.

Vacatures. Je droombaan

Consulent Participatiewet

Als Consulent Participatiewet ben je verantwoordelijk voor verschillende klanten. Je beoordeelt het recht op bijstandsuitkering, waaronder het aanvragen van levensonderhouden, minima en extra geldregelingen.

WMO Consulent

Als Wmo Consulent / Indicatiesteller ben je een specialist op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Je hebt een brede oriëntatie met betrekking tot de sociale zekerheidswetgeving en houdt je kennis altijd actueel.

Jeugd Consulent

Als Jeugd Consulent ben je zichtbaar aanwezig in de buurt en zoek je aansluiting bij de gemeenschap. Je houdt zowel persoonlijk als telefonisch contact met de klanten in de omgeving en bent altijd op zoek naar de beste oplossing.