SOSV / Detacheringen

Detacheringen

Werken bij SOSV. Goed geregeld

Bij SOSV Detacheringen helpen we je groeien. Dat doen we door ideale omstandigheden te creëren waarin jij je kunt ontwikkelingen bij een opdrachtgever. Als werknemer van SOSV profiteer je daarom van een contract, passende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om onze opleidingen te volgen. Bovendien zorgen we er voor dat je ervaring opdoet in een omgeving die bij je past. Zo halen we het maximale uit de samenwerking tussen onze medewerkers en opdrachtgevers.

Vacatures. Je droombaan

Consulent Participatiewet
Als Consulent Participatiewet ben je verantwoordelijk voor verschillende klanten. Je beoordeelt het recht op bijstandsuitkering, waaronder het aanvragen van levensonderhouden en minima.
WMO Consulent
Als Wmo Consulent / Indicatiesteller ben je een specialist op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Je hebt een brede oriëntatie met betrekking tot de sociale zekerheidswetgeving en houdt je kennis altijd actueel.
Jeugd Consulent
Als Jeugd Consulent ben je zichtbaar aanwezig in de buurt en zoek je aansluiting bij de gemeenschap. Je houdt zowel persoonlijk als telefonisch contact met de klanten in de omgeving en bent altijd op zoek naar de beste oplossing.
Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein
Als Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein ben je gesprekspartner voor de beleidsmedewerker, lever je input voor beleidsontwikkelingen en ben je vraagbaak als het gaat om casuïstiek omtrent de Wmo.

Tijdelijk peroneel. Voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever op zoek naar tijdelijk personeel? SOSV Detacheringen zorgt ervoor dat organisaties en overheidsinstanties op volle toeren kunnen blijven draaien. Wij leveren tijdelijk personeel in tijden van piekdrukte, afwezigheid vanwege zwangerschapsverlof of een door ziekte uitgevallen personeelslid. Wij hebben al een selectie gemaakt van geschikte invalkrachten en gedreven starters, zodat de juiste kandidaat altijd klaar staat voor onze opdrachtgevers.

Detachering. Ook voor ZZP'ers

Ook als ZZP’er kun je bij SOSV Detachering aan de slag. Samen met jou gaan we graag de uitdaging aan om SOSV te helpen groeien binnen het sociaal domein. Hierbij nemen wij je zorgen uit handen door bijvoorbeeld de acquisitie en het netwerken op ons te nemen. Zo kun je je bezig houden met datgene waar je goed in bent.

Vanuit ons brede werkveld en onze ruime ervaring liggen er altijd nieuwe opdrachten klaar. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.