SOSV / Detacheringen / Over Ons

Over Ons

Van opleiden. Tot detacheren

Al meer dan 60 jaar staat SOSV bekend als erkende opleider in het sociaal domein. Van oorsprong zijn onze opleidingen gericht op de dagelijkse praktijk; van een basisopleiding tot WMO-consulent tot een verdiepingscursus beschermingsbewindvoering. Opleidingen verzorgen doen we nog steeds. Maar we doen tegenwoordig meer dan dat alleen. Door een toenemende vraag van verschillende organisaties hebben we een bedrijfstak toegevoegd: SOSV Detacheringen.

Door onze ruime ervaring binnen het sociale domein weten we precies wat er speelt. Vanuit SOSV Detacheringen kunnen we onze werknemers daarom optimaal bedienen. We geven zowel starters als ervaren specialisten de kans om onze jonge organisatie te helpen groeien onder ideale voorwaarden. We zorgen altijd voor een contract, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om alle opleidingen te volgen die SOSV aanbiedt. Daarnaast kunnen ook opdrachtgevers bij ons terecht. Samen gaan we op zoek naar de juiste kandidaat voor een (tijdelijke) functie.

Landelijk. Overal inzetbaar

SOSV Detacheringen is landelijk actief binnen het brede werkveld van het sociaal domein. Door heel Nederland bieden wij personele ondersteuning voor verschillende instanties en organisaties. Zo staan onze klantmanagers doelmatigheid en rechtmatigheid, medewerkers uitkeringsadministratie, handhavers, klantmanagers WMO of onze specialisten voor een wijk- of gebiedsteam klaar om aan de slag te gaan. Ook voor het ontwikkelen van beleid of zelfs het aansturen van een heel team, heeft SOSV Detacheringen de juiste mensen.

Samen met onze opdrachtgevers en medewerkers gaan we altijd op zoek naar de juiste match.