SOSV / Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Personeel. Gedreven en startklaar

Wij hebben de selectie al gemaakt, zodat we onze opdrachtgevers meteen kunnen bieden wat ze nodig hebben. Onze medewerkers zijn ervaren en gedreven professionals die klaar staan om aan de slag te gaan. Met onze jarenlange ervaring binnen het sociaal domein weten we wat onze klanten nodig hebben. We noemen onszelf niet voor niets de expert in het sociaal domein. Plaats gemakkelijk online een aanvraag.

Persoonlijk. En op maat

SOSV heeft  al voor een aantal prachtige opdrachtgevers projecten mogen realiseren. Wij spreken dan van maatwerk per klant. U kunt als klant gedrevenheid, professionaliteit en passie verwachten, bij elke klus. Wij hebben momenteel een mooi portfolio opgebouwd aan klanten, omdat wij al sinds 1955 bezig zijn als bedrijf.  SOSV is de opleider van de toekomst en dit willen wij als bedrijf ook uiten.

Mocht u interesse hebben in de diensten van SOSV, dan kunt u een aanvraag plaatsen via de knop hierboven. Wij zullen dan nadat u het contactformulier heeft ingevuld zo snel mogelijk benaderen voor een persoonlijke afspraak, zodat er maatwerk voor uw bedrijf kan worden gemaakt. Ieder project is anders, en dus handelt SOSV hier ook naar. Als opdrachtgever bent u niet een nummertje maar wordt u persoonlijk behandelt en benaderd. Wij zijn een vertrouwde opleider die al lang in de branche zit, zodat u met een gerust hart zaken kunt doen. U kunt er van op aan dat ons personeel beschikt over de nodige scholing, en ervaring. Omgevingsprofessionals bij u op locatie, gedetacheerd via SOSV.