SOSV Opleidingen. Werkt in de praktijk!

Het sociaal landschap is altijd in beweging. Dit vraagt om continue scholing. Wij geloven dat elke opleiding ervoor moet zorgen dat je weet hoe je deze verandering kan en moet toepassen in de dagelijkse praktijk.

Voor en door de praktijk. Dat werkt

Voor en door de praktijk. Dat is het motto van onze opleidingen. Met deskundige docenten die werkzaam zijn in het vakgebied maken we dit motto ook echt waar. We leren onze cursisten hoe ze wetten en verzekeringen in het sociaal domein moeten toepassen en we zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dat doen we op een toegankelijke manier voor iedereen; face-to-face door heel Nederland. Bovendien bieden we maatwerk. Op basis van de wensen van onze cursisten stellen we de ideale opleiding samen. Wij zijn al sinds 1955 actief bezig met het opleiden van mensen binnen het sociaal domein, en kunnen ook voor jou de volgende stap in je carriére zijn!

Bekijk onze opleidingen en ontdek wat SOSV Opleidingen voor jou kan betekenen.

Wij zijn. SOSV Opleidingen

Al meer dan 60 jaar is SOSV Opleidingen de expert in het aanbieden van opleidingen binnen het sociaal domein. Onze opleidingen zijn gemaakt voor en door de praktijk, waardoor we altijd inspelen op actuele ontwikkelingen. Met een gedreven team van ervaren medewerkers werken we dag in dag uit aan onze opleidingen. Niet alleen om ze interessanter te maken, maar vooral om jou klaar te stomen voor de praktijk. Samen gaan we op zoek naar een opleiding die jou past.

Basisopleiding. Wmo

Wmo

Ontdek al onze opleidingen en cursussen.

Op 6 september starten we gegarandeerd met de nieuwe basisopleiding.

Kom jij ook?

Basisopleiding. Participatiewet

Participatiewet

Ontdek al onze opleidingen en cursussen.

De nieuwe opleiding begint op 5 september

Kom jij ook?