SOSV / Opleidingen / Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening. schuldenproblematiek

In 2015 is de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) ingrijpend gewijzigd. Deze wet geeft gemeenten de taak en verantwoordelijkheid om te zorgen dat inwoners, ongeacht hun beperking, zoveel mogelijk mee kunnen (blijven) doen aan de samenleving en zelfredzaam zijn.

Alles over. Schuldhulpverlening

SOSV verzorgt al vele jaren basis- en verdiepingscursussen voor Schuldhulpverleners, budgetcoaches en bewindvoerders. Zij hebben een cruciale rol in het oplossen van schuldenproblematiek.

SOSV geeft aan professionals in het sociaal domein verschillende praktisch toepasbare opleidingen en cursussen. Dat doen we face-to-face door heel Nederland met uitsluitend ervaren en kundige docenten uit de praktijk. Casus en voorbeelden uit de dagelijke praktijk vormen de rode draad in hun lessen.

Wij begrijpen wat er écht speelt. En we spreken dezelfde taal.

SOSV. Werkt in de praktijk.

Maatwerk. Standaard past niet altijd

Zoek je een opleiding op het terrein van het Sociaal Domein of Sociale Zekerheid? En staat dat wat je zoekt nu net niet in ons rijtje? Dan is het goed om te weten dat we ons standaard aanbod eenvoudig aanpassen op de specifieke wensen en behoeften van jou, je collega’s en werkgever.

We zijn groot geworden met het leveren van maatwerk, dus bel, mail of app met Auke Pieter de Jong via 06-10650943 of apdejong@sosv.nl. Hij komt graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken.