SOSV / Opleidingen / Sociale zekerheid

Sociale zekerheid

Sociale zekerheid. Het sociaal landschap is altijd in beweging

Het sociaal landschap is altijd in beweging.

Door politieke of economische verschuivingen in de maatschappij of door cijfers vanuit bijvoorbeeld het CBS.

Deze beweging en continue verandering vraagt om continue scholing.

Alles over. Sociale Zekerheid

Deze beweging en continue verandering vraagt om continue scholing.

Wij vinden dat elke opleiding ervoor moet zorgen dat je weet hoe je deze veranderingen kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

Voortgekomen uit UWV en SVB heeft SOSV als opleider zijn sporen verdiend in de Sociale Zekerheid en het Sociaal Domein. En nog altijd ligt hier onze focus; praktisch toepasbare opleidingen bieden aan hen die hier werkzaam zijn.

Onze cursisten kom je overal in het sociaal domein tegen; als beleidsmedewerker, jobcoach, consulent, jurist, handhaver, noem maar op.

SOSV geeft aan professionals in het sociaal domein verschillende praktisch toepasbare opleidingen en cursussen. Dat doen we face-to-face door heel Nederland met uitsluitend ervaren en kundige docenten uit de praktijk. Casus en voorbeelden uit de dagelijke praktijk vormen de rode draad in hun lessen.

Wij begrijpen wat er écht speelt. En we spreken dezelfde taal.

SOSV. Werkt in de praktijk.

Maatwerk. Standaard past niet altijd

Zoek je een opleiding op het terrein van het Sociaal Domein of Sociale Zekerheid? En staat dat wat je zoekt nu net niet in ons rijtje? Dan is het goed om te weten dat we ons standaard aanbod eenvoudig aanpassen op de specifieke wensen en behoeften van jou, je collega’s en werkgever.

We zijn groot geworden met het leveren van maatwerk, dus bel, mail of app met Auke Pieter de Jong via 06-10650943 of apdejong@sosv.nl. Hij komt graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken.