SOSV / Over SOSV

Over SOSV

Maatwerk. Standaard past niet altijd

Zoek je een opleiding op het terrein van het Sociaal Domein of Sociale Zekerheid? En staat dat wat je zoekt nu net niet in ons rijtje? Dan is het goed om te weten dat we ons standaard aanbod eenvoudig aanpassen op de specifieke wensen en behoeften van jou, je collega’s en werkgever. We gaan graag samen met jou om tafel om een opleiding samen te stellen die inspeelt op jouw wensen, kansen en behoeften.

Wij zijn. SOSV Opleidingen & Detacheringen

SOSV is al jaren leverancier van kennis binnen het sociaal domein. Oorspronkelijk alleen in de vorm van opleidingen, maar tegenwoordig ook in de vorm van personeel. Door onze ervaring als opleider weten we precies wat er speelt in het sociaal domein. Op deze manier kunnen we onze medewerkers niet alleen van de juiste kennis voorzien, maar ze ook helpen aan een interessante werkplek bij een van onze opdrachtgevers. De ideale start van een kansrijke carrière.

Auke-Pieter de Jong | Directeur SOSV Detacheringen

Alles over. Onze vakgebieden

Participatiewet
Schuldhulpverlening
Sociale Zekerheid
Handhaving
Jeugd en Gezin
Algemeen

Blogs. Lees verder

Wat de Participatiewet zo interessant maakt

Met veel plezier geef ik al meer dan tien jaar trainingen op het gebied van de Participatiewet en de voorliggende  voorzieningen. Mensen vragen mij soms ...

Sociale zekerheid in beweging

Zoals mijn collega Tinneke Herfkens in haar blog vorige keer al aangaf is sociale zekerheid een enorm boeiend vakgebied. Het kan zelfs gelet op de ...

Werken bij. SOSV

Niet alleen onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers. Ook bij SOSV zijn we geregeld op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer gemakkelijk online. Staat de juiste vacature er niet tussen, maar wil je toch graag bij ons aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op of dien een open sollicitatie in.